Adressit ja Korusähkeet Sympati kort och Lyxtelegram Sympathy cards and Telegrams Lyxtelegram.com

Tietosuojaseloste

Tämä on Paalumedia Oy:n henkilötietolain (1999/523) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.

Laadittu 24.4.2018

Rekisterinpitäjä
Paalumedia Oy

Verkkokaupat: www.muistaminen.fi, www.suru.fi, www.onnittelu.fi, www.korusähke.fi, www.suruadressit.fi, www.lyxtelegram.com ja www.cardletters.com

Kurimontie 13
89600 SUOMUSSALMI
y-tunnus: 0971446-4

Yhteydenotot
Jos teillä on kysyttävää henkilötietojenne käsittelystä, haluatte nähdä itseänne koskevat tallennetut tiedot tai poistaa tietonne järjestelmästämme, voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse: myynti@paalumedia.fi.

Käyttäjän suostumus
Huomioittehan, että tilaamalla tuotteitamme, annatte suostumuksenne tietojenne tallennukseen. Toimitetun tilauksen osalta tiedon säilytysvelvoite määräytyy kirjanpitolain (1997/1336 § 10) mukaisesti.

Kerätyt henkilötiedot
Paalumedia Oy kerää ja käsittelee em. verkkokauppojen osalta henkilötietojanne kun teette tilauksen verkkokaupastamme. Keräämme tietoja vierailustanne myös evästeiden avulla. Lisätietoja evästeistä löydätte tämän tietosuojaselosteen lopusta.

Henkilötietoja käytetään asiakaspalvelun, liiketoiminnan ja verkkokaupan kehittämiseen; tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin; kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tarkoituksiin sekä analysointiin ja tilastointiin.

Kuka voi käyttää henkilötietojanne
Paalumedia Oy:n työntekijöillä ja Paalumedia Oy:n toimeksiannosta ja lukuun toimivien yhteistyökumppanien työntekijöillä on oikeus käyttää henkilötietoja eri käyttöoikeustasojen mukaisesti työtehtävän edellyttämällä tavalla.

Henkilö- ja käyttäjätietojen suojaus
Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti.

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Tilausnumero
Tilausaika
Tila
Tilakoodi
Kuponkikoodi
Kampanjakoodi
Verokanta
Verotusperuste
Loppusumma
Veron määrä
Veroton loppusumma
Tuotteiden summa
Tuotteiden vero
Tuotteiden summa ilman veroa
Alennus
Alennuksen vero
Alennus ilman veroa
Maksutapa ID
Maksutapa
Maksun viite
Maksun tila
Maksukulut
Maksukulujen vero
Maksukulut ilman veroa
Toimitustapa ID
Toimitustapa
Paino
Paketteja
Seurantakoodi
Toimituskulut
Toimituskulujen vero
Toimituskulut ilman veroa
Nimi
Etunimi
Sukunimi
Yritys
Y-tunnus
Postiosoite
Postinumero
Kaupunki
Maa
Sähköposti
Sähköpostimarkkinointi
Puhelin
Tekstiviestimarkkinointi
Asiakasnumero
Ulkoinen asiakasnumero
Vastaanottaja
Vastaanottajan etunimi
Vastaanottajan sukunimi
Vastaanottajan yritys
Vastaanottajan katuosoite
Vastaanottajan postinumero
Vastaanottajan kaupunki
Vastaanottajan maa
Vastaanottajan sähköposti
Vastaanottajan puhelin
Lisätiedot
Kauppaversion ID
Kauppaversion nimi
Asiakasryhmien nimet

Pulse247 Oy:n järjestelmissä joihin tieto on tallennettu, on eri käyttäjätasoja, joten käyttäjä saa työtehtävänsä edellyttämän ylläpito- tai selausoikeuden tietoihin. Kullakin määritellyllä käyttäjällä tai käyttäjäryhmällä on oma käyttäjätunnus ja salasana.

Evästeet
Eväste eli cookie on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin pyytää saada tallentamaan tietokoneelle (ml. mobiililaitteet) vierailijan tunnistamiseksi verkkosivustolla. Evästeiden avulla palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi, analysoimaan sivustonsa käyttöä ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja muita etuja.

Käyttäjä voi torjua evästeiden käytön käyttämänsä selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan verkkopalvelun käytön lopetuksen jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät toiminnot voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

Evästeet em. verkkokaupojemme sivustolla

Käytetyt evästeet voivat olla pitkä- tai lyhytkestoisia. Pitkäkestoiset evästeet pysyvät tallessa sille asetettuun aikarajaan asti.
Lyhytaikaiset (ns. istuntokohtaiset) evästeet tallentuvat vain verkkosivustolla vierailun ajaksi käyttäjän laitteelle. Lyhytaikaisilla evästeillä pidetään tallessa esimerkiksi osoitetiedot, jotta käyttäjä ei joudu tallentamaan yhteystietojaan uudestaan ne kerran syötettyään kassalla.
Lyhytaikainen eväste häviää heti, kun verkkoselain suljetaan.

Kolmansien osapuolien käyttö sekä tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Käytämme kävijätietojen analysointiin, markkinoinnin uudelleenkohdistamiseen sellaisten ulkopuolisten tahojen palveluja, jotka käyttävät sivustoillamme evästeitä. Tällaisia palveluntarjoajia ovat seuraavat tahot:

Google Adwords: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland
Google Analytics Solutions: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Käyttäessänne verkkokauppojemme www.muistaminen.fi, www.suru.fi, www.onnittelu.fi, www.korusähke.fi, www.suruadressit.fi, www.lyxtelegram.com ja www.cardletters.com sivustoa annatte suostumuksenne, että voimme käyttää evästeitä edellä mainituin tavoin.

Back to Top

De populäraste sökningarna

bröllopleveranskondoleanslevera